Φόρμα αναζήτησης

Μεγάλη η ζήτηση για το νέο Ford Fiesta

Το εργοστάσιο της Ford αναγκάζεται να αυξήσει δραματικά την παραγωγή της νέας γενιάς του Fiesta για να να ικανοποιήσει τη υψηλή ζήτηση. [...]

Read More...

Πιο συγκεκριμένα, το εργοστάσιο στην Κολονία θα μπορεί πλέον να παράγει εκατό περισσότερα αυτοκίνητα την ημέρα. Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο το εργοστάσιο της Ford άρχισε να παίρνει μέτρα για αυτό το θέμα αφού είδε ότι οι παραγγελίες για το νέο Fiesta ήταν καταιγιστικές. Επέκτεινε τις υπάρχουσες βάρδιες, ενώ προσέθεσε και μία το Σάββατο. Μετά από όλα αυτά η παραγωγή του νέου Fiesta βρίσκεται τώρα στα 1.500 αυτοκίνητα την ημέρα. Μόνο τον περασμένο μήνα 6.434 Ford Fiesta πωλήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία ενώ άλλα 4.660 αυτοκίνητα πωλήθηκαν στη Γερμανία.

«Η προηγούμενη γενιά του Fiesta ήταν ένα πολύ αγαπημένο και πετυχημένο αυτοκίνητο, και αν προσθέσετε σε αυτό τις πολλές βελτιώσεις που προσφέρονται στο νέο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού μας συστήματος ανίχνευσης πεζών, αυτή η επιτυχία δεν είναι έκπληξη», δήλωσε ο Roelant de Waard, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της Ford Ευρώπης.

Όλα τα πιο πάνω δείχνουν ότι το ολοκαίνουριο Fiesta έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει την καθόλα επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του. Η όγδοη γενιά του μοντέλου διαθέτει μια δυναμική εξωτερική εμφάνιση και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και μοναδικά στοιχεία συνδεσιμότητας στην κατηγορία των μικρών οχημάτων μαζικής παραγωγής στην Ευρώπη. Ήταν πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη το 2017 προσφέροντας στη Ford σωρεία βραβείων και διακρίσεων. Μεταξύ αυτών και η ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας αυτοκινήτων Euro NCAP.

Το νέο Ford Fiesta βρίσκεται ήδη στις βιτρίνες της Michaels Automotive με μία ολοκληρωμένη γκάμα που περιλαμβάνει το στιλάτο Fiesta Titanium, το εμπνευσμένο από τη Ford Performance Fiesta ST-Line, το πολυτελές Fiesta Vignale, και το Fiesta Trend.

Send this to a friend