Φόρμα αναζήτησης

Πλήρη αντίθεση από Ρικ Πιτίνο: «Ο Ολυμπιακός έκανε λάθος, αλλά τον χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ»

O Ρικ Πιτίνο δεν μασάει τα λόγια του και οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στην Πάτρα προκάλεσαν αίσθηση.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού επανέλαβε για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του με τις αποφάσεις που πήρε ο Ολυμπιακός για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, όμως τάχθηκε σε ένα μέρος και υπέρ των ερυθρόλευκων.

Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, ο Ρικ Πιτίνο υπογράμμισε την αναγκαιότητα του Ολυμπιακού, εν αντιθέσει με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε πει: «Αν φύγει ο Ολυμπιακός, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει».

«Ο Ολυμπιακός έκανε λάθος, είμαι απόλυτος σε αυτό. Οταν θες να πολεμήσεις κάτι, δεν φεύγεις από το γήπεδο, μένεις εκεί και αφού τελειώσεις ψάχνεις τρόπο να το κάνεις. Από εκεί και πέρα όμως, ο Ολυμπιακός χρειάζεται στην λίγκα. Μιλάω σαν Ρικ Πιτίνο, δεν είμαι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν είμαι κανένας άλλος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Ας βγουν να πουν ότι έκαναν λάθος και να λυθεί το πρόβλημα. Τους χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, μόνο στο γήπεδο υπάρχει αντιπαλότητα», είπε με έμφαση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού!