Φόρμα αναζήτησης

Ξεκαθάρισμα από τον πρόεδρο του Απόλλωνα: «Κουβέντες του καφενέ»

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες στα απολλωνίστικα στέκια ότι η διοίκηση του σωματείου προτίθεται να πουλήσει τη γη όπου είναι κτισμένο το οίκημα στην οδό Μεσολογγίου. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του κυανόλευκου σωματείου Μαρίνο Ευσταθίου, ο οποίος μας το ξέκοψε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, χαρακτηρίζοντας όσα ακούγονται… κουβέντες του καφενέ.

«Δεν πουλάμε την ιστορία του σωματείου του Απόλλωνα. Υπάρχει ένα δάνειο που έγινε από τότε που κτίστηκε το οίκημα, το οποίο αποπληρώνεται κανονικά. Πλήρωναν τη μηνιαία δόση όλες οι διοικήσεις του σωματείου. Δεν ξέρω από πού βγήκε η συγκεκριμένη ιστορία ότι έχουμε τέτοια πρόθεση».

Ο Μαρίνος Ευσταθίου μας είπε επιπρόσθετα ότι υπάρχει περίπτωση να προβούν σε κάποια κίνηση για εμπορική εκμετάλλευση των χώρων όπου ήταν τα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας (μετακόμισε πρόσφατα σε υποστατικό στην οδό Αγίου Ανδρέου). «Σκεφτόμαστε να ενοικιάσουμε τους χώρους όπου στεγαζόταν η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, για να μπαίνουν κάποια λεφτά στο σωματείο. Έχουμε βολιδοσκοπηθεί από κάποιους ενδιαφερόμενους. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο».