Φόρμα αναζήτησης

Ξανά στο μάτι του κυκλώνα ο Ζιντάν, τα αίτια της πρώτης ήττας της Ρεάλ (video)

Πρόβλημα σταθερότητας στην απόδοση της ομάδας του εντοπίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν κι εκεί απέδωσε τα αίτια της ήττας από τη Μαγιόρκα, που ήταν η πρώτη φετινή στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και επέφερε την πτώση της από την κορυφή της βαθμολογίας.

Κατά κάποιους, μάλιστα, η απουσία του Λούκα Μόντριτς από τη μεσαία γραμμή στοίχισε στη «βασίλισσα», η οποία ενώ πίεζε για την ισοφάριση έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 74ο λεπτό μετά την αποβολή του Άλβαρο Οντριοθόλα και δεν κατάφερε να αποφύγει το κάζο.

Ο Γάλλος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει ακόμη την αγωνιστική συνέπεια που απαιτείται, ωστόσο τόνισε πως δεν ανησυχεί.

Σε δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια κάναμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευθήκαμε. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε αγωνιστική συνέπεια.

Πρέπει να δείχνουμε κάθε φορά που παίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά δεν το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα».