Φόρμα αναζήτησης

Βγαίνει μπροστά ο Κίρζης, ανακοίνωσε έκτακτη διάσκεψη

Στο επίκεντρο έντονης κριτικής για τη φθίνουσα πορεία που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Απόλλωνα βρίσκεται η διοίκηση του Νίκου Κίρζη.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζεται αγωνιστικά αγνώριστη, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης (19/2, 10:30) στο Κολόσσι.

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική είναι αυτή η κίνηση από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, καθώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα θα αναφέρει για την προβληματική εικόνα της ομάδας του, όπως επίσης και για τις εξελίξεις γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των γαλάζιων αναφέρει: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι το πρωί της Τετάρτης (19/02, 10:30) θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Νίκος Κίρζης».

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.