Φόρμα αναζήτησης

Το τεράστιο respect του Τέτε για τον Νταβίντ Καταλά: «Ένα παράδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο με μεγάλες αξίες» (pic)

Έχοντας προσφέρει όσο κανείς άλλος τόσα πολλά στην ΑΕΚ ο Νταβίντ Καταλά μετράει πλέον το χρόνο αντίστροφα για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για εκείνον στιγμή που θα αποχαιρετήσει τη λαρνακιώτικη ομάδα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο πολύπειρος άσος αποτελεί αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πληροί και με το παραπάνω τον όρο «σημαία», εξού και άπαντες στους Λαρνακείς έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον 39χρονο αμυντικό.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τέτε, ο οποίος μέσω προσωπικής του ανάρτησης στα social media, θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο τον αρχηγό της ομάδας.

«Σήμερα ανακοίνωσε την απόσυρση του ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ένα παράδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο με μεγάλες αξίες. Ο αρχηγός Νταβίντ Κατάλα. Ελπίζω να μείνεις κοντά μας και να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από σ’ ένα. Έχω πλέον ένα φίλο», έγραψε στο μήνυμα του, το οποίο συνόδευσε και με την παρακάτω φωτογραφία με τους δύο τους να πανηγυρίζουν.