Φόρμα αναζήτησης

Το πρώτο δείγμα αντίδρασης για Μαουρίτσιο Σάρι: O «Ιούδας» της Νάπολι με τα τριάντα δηνάρια στα χέρια (pic)

Η είδηση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Γιουβέντους από τον Μαουρίτσιο Σάρι δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των οπαδών της Νάπολι.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τη «Γηραιά Κυρία» μετά το μονοετές πέρασμά του από την Τσέλσι αλλά το παρελθόν του στο σύλλογο των Ναπολιτάνων (2015-18) προσδίδει το στοιχείο της προδοσίας στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν τουλάχιστον τη συγκεκριμένη εξέλιξη ορισμένοι καλλιτέχνες στον ιταλικό Νότο και το καταλαβαίνει κανείς με μια απλή βόλτα στo «San Gregorio Armeno».

Πρόκειται για ιστορικό δρόμο στο κέντρο της πόλης, διάσημο για τα καταστήματα πώλησης πήλινων αγαλματιδίων. Σε ένα από αυτά τα έργα λοιπόν πρωταγωνιστεί ο Σάρι φορώντας την προπονητική φόρμα της Γιουβέντους.

Όλα τα λεφτά ωστόσο είναι το μαύρο σακούλι που κρατά στα χέρια του και το οποίο αναγράφει πάνω την τιμή των τριάντα δηναρίων.

Ο αριθμός εννοείται πως δεν επιλέχτηκε τυχαία, αφού πρόκειται ουσιαστικά για το πλήθος των αργυρίων που εισέπραξε ο Ιούδας για να προδώσει τον Ιησού! Αν μη τι άλλο, συλλεκτικό.

Πηγή: england365.gr