Φόρμα αναζήτησης

Το παρασκήνιο των υπογραφών με Φαμπιάνο – «Θα προτιμούσα να κερδίσω τη θέση μου»

Έτοιμος να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας σύντομα δήλωσε ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος χθες (17/10) και επίσημα από τους πράσινους.

Aξίζει να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, έχει παραληφθεί το πιστοποιητικό εγγραφής του και άρα μπορεί να εγγραφεί κανονικά στο δυναμικό της Ομόνοιας.

Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο από τις στιγμές των υπογραφών στα σχετικά συμβόλαια, καθώς και δηλώσεις του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ομόνοια. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι. Περιμένω πώς και πώς τη στιγμή να αγωνιστώ ξανά. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την Ομόνοια. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν έχω αρκετό χρόνο για να προσαρμοστώ. Η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο πρωταθλήματος, αλλά έχω να αρχίσει να προετοιμάζω τον εαυτό μου για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Έχω μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή.

Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς, αλλά δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ τόσο σύντομα. Θα προτιμούσα να κερδίσω τη θέση μου. Δυστυχώς η ομάδα είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς τερματοφυλάκων αλλά θα προτιμούσα να κερδίσω τη θέση μου. Η μεταγραφή αυτή είναι μία πρόκληση για εμένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».