Φόρμα αναζήτησης

Το μήνυμα του προέδρου του ΚΟΑ για τους ΑΜΚΕ: «Οι στόχοι φέτος είναι φιλόδοξοι, θέλουμε να πάρουμε τον αθλητισμό μας ένα βήμα πιο μπροστά»

Προεξαρχόντως του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη αναχωρεί την Κυριακή (26/5) για το Μαυροβούνιο η κυπριακή αποστολή για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ), που θα διαρκέσουν από τις 27 Μαΐου – 1 Ιουνίου.

Με την ευκαιρία της έναρξης των ΑΜΚΕ ο διοικητικός ηγέτης του ΚΟΑ σε δηλώσεις του είπε: «Είναι με αισθήματα περηφάνιας και χαράς και με ένα πηγαίο στο καλό και με τη νίκη, που ξεπροβοδίζουμε την αποστολή για το Μαυροβούνιο.

Οι στόχοι φέτος είναι φιλόδοξοι για να νοιώσουμε όλοι τη χαρά και την περηφάνια της επιτυχίας, με τη συγκομιδή μεταλλίων.

Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν την αξία και την ικανότητα των αθλητών μας και αποτελούν πόλο έλξης στον αθλητισμό, όσο το δυνατό περισσότερων Νέων.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι και θα παραμείνει πάντα στο πλευρό των αθλητών μας και αυτό αποδεικνύενται καθημερινά στην πράξη με την αγάπη και τη φροντίδα για τους αθλούμενους, με απώτερο στόχο να πάρουμε τον αθλητισμό μας ένα βήμα πιο μπροστά».