Φόρμα αναζήτησης

Το breakdown των social media καθυστέρησε την ανακοίνωση της Τσέλσι για Λάμπαρντ – Η Ντέρμπι βιάστηκε και τελικά έκανε γκάφα

Έπειτα από αρκετές ώρες διεξοδικών συζητήσεων για όλα τα θέματα της ομάδας, αλλά και επαφή με τους Καλούμ Χάντσον – Οντόι και Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναμένεται να ανακοινωθεί στην Τσέλσι από στιγμή σε στιγμή!

Το breakdown των facebook και instagram, ανέβαλε την επισημοποίηση της πρόσληψης του «Φράνκι» από τους «μπλε», με τον Άγγλο προπονητή ν’ αποχωρεί από το «Στάμφορντ Μπριτζ» αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/7) και το τηλεοπτικό crew της Τσέλσι να έχει ολοκληρώσει το βίντεο της παρουσίασης και τη φωτογράφηση του νέου της αφεντικού.

Ο Λάμπαρντ, αναλαμβάνει τον σύλλογο με τον οποίο έγραψε ιστορία, στην ηλικία των 41 ετών, όσο ήταν και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του θητεία στο κλαμπ, όταν ανέλαβε πίσω στο 2004 μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην Πόρτο.

Οι Καλούμ Χάντσον – Οντόι και Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ λέγεται πως ήταν παρόντες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να μιλήσουν κι εκείνοι με τον Λάμπαρντ και να πειστούν για τις προθέσεις του, ανανεώνοντας τα συμβόλαιά τους με τον σύλλογο.

Βέβαια, οι δυο τους είναι τραυματίες και θα επιστρέψουν στη δράση στα τελειώματα του 2019.

Η Ντέρμπι βιάστηκε και τελικά έκανε γκάφα

Γέλιο προκάλεσε η χθεσινή γκάφα του τμήματος που διαχειρίζεται τα social media της Ντέρμπι καθώς πόσταρε την ανακοίνωση της αποχώρησης του Φρανκ Λάμπαρντ με προορισμό την Τσέλσι.

Σα να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια, έσβησαν το ποστ με τον κόσμο να αναρωτιέται τι συνέβη.

Φυσικά, η μετακίνηση του Λάμπαρντ από την Ντέρμπι στην Τσέλσι είναι σχεδόν σίγουρη αλλά όπως λέει και η παροιμία, «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» και αυτό ακριβώς συνέβη στα «κριάρια».