Φόρμα αναζήτησης

Τι ισχύει για την πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης και οι εναλλακτικές στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου

Tη στιγμή που το κεφάλαιο της μεταγραφικής ενίσχυσης παραμένει ανοικτό σε πολλά μέτωπα, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει διεξοδικά όλες τις επιλογές του, στο προσκήνιο έρχεται το θέμα του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της Ανόρθωσης για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ως γνωστόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο ούτως ώστε να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει παιχνίδια την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Οι πρώτες σκέψεις από τους ιθύνοντες της «Κυρίας» ήταν όπως η πρώτη προπόνηση διεξαχθεί στο ΓΣΖ στη Λάρνακα όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό καθώς και σε αυτό το γήπεδο γίνονται βελτιωτικά έργα στο χλοοτάπητα.

Έστω κι αν υπήρχαν σκέψεις για το γήπεδο της Σωτήρας ή το «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι ούτε αυτές οι εναλλακτικές επιλογές φαίνεται να προκρίνονται και αυτό διότι οι υπεύθυνοι της Ανόρθωσης έχουν θέσει ως προτεραιότητα την εξεύρεση στέγης στην επαρχία Λάρνακας.

Αυτό ανάφερε ουσιαστικά σε σημερινές του ραδιοφωνικές τοποθετήσεις και ο υπεύθυνος Τύπου των κυανόλευκων, Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος αναφερόμενος για το θέμα είπε: «Ακόμη δεν καταλήξαμε. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, πρώτα θέλουμε να είναι εντός της Λάρνακας και να είναι εντός των απαιτήσεων μας. Αν όχι θα βγούμε εκτός Λάρνακας, δεν το επιθυμούμε όμως αυτό. Η μόνη επαφή ήταν με τον ΓΣΖ, όμως γίνονται και εκεί έργα».

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της αμμοχωστιανής ομάδας όμως εκτιμάται πως αυτό θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.