Φόρμα αναζήτησης

Τένις: Μετά το εκρηκτικό επεισόδιο δεν θα διαιτητεύσει ξανά αγώνα της Σερίνα Oυίλιαμς! (pic)

Μετά και το περσινό φιάσκο στον τελικό των γυναικών, στο Αμερικανικό Όπεν, η USTA αποφάσισε πως ο Κάρλος Ράμος, δεν θα διαιτητεύσει ξανά, αγώνα της Σερίνα Oυίλιαμς.

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος της αμερικανικής ομοσπονδίας, Στέισι Άλαστερ, έκανε γνωστό, πως μετά το εκρηκτικό επεισόδιο που είχε οι δύο τους, κατά τη διάρκεια του περυσινού τελικού στο US Open, ο Πορτογάλος δεν θα έχει το δικαίωμα να διαιτητεύσει ξανά αγώνα της.

Μάλιστα, όπως τόνισε η Άλαστερ, ο Ράμος δεν θα είναι umpire, ούτε σε αγώνα της αδερφής της, Βίνους. Πάντως, λέγεται στις ΗΠΑ ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα έχει ισχύ μόλις για το φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Πράγμα που σημαίνει, πως από το 2020 και έπειτα, ο 48χρονος umpire θα έχει τη δυνατότητα να διαιτητεύσει αγώνες των δυο αδερφών. Εφόσον φυσικά, αυτές είναι στην ενεργό δράση.

«Δεν χρειάζεται να βάλουμε τον Ράμος σε αγώνες των Γουίλιαμς. Είναι απλό. Υπάρχουν περισσότερα από 900 παιχνίδια, για δυο σερί εβδομάδες. Μπορεί άνετα να διαιτητεύσει κάποια άλλα. Αυτό γίνεται, γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε. Θέλουμε να ξεχάσουμε ότι έγινε πέρυσι», τόνισε η Άλαστερ σε δηλώσεις της στους «New York Times».

Όλα αυτά, στον απόηχο της μεγάλης πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ «Serena vs The Umpire», το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά σήμερα, από τα κανάλια του ESPN.

Image result for serena carlos ramos

Πηγή: tennis24.gr