Φόρμα αναζήτησης

Tέλος ο Μπούις από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Φάντζιο Μπόυις.

Μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση των μαυροπρασίνων στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ, όπου ο σύλλογος γνώρισε σοκαριστική ήττα, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την απομάκρυσνη του Βέλγου τεχνικού από το πηδάλιο του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας, αναφέρει πως την επίβλεψη των προπονήσεων θα αναλάβει ο προπονητής της Κ19, Κυριάκος Πολυκάρπου και  συστήνει στον κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος και κοντά στην ομάδα καθώς ο στόχος της ανόδου δεν έχει χαθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή κύριο Fagio Buyes και με τον βοηθό του κύριο Αντρέα Γεωργίου.

Την επίβλεψη των προπονήσεων καθώς και καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Πολυκάρπου, προπονητής της Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πρώην αρχηγός-ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Τέλος αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση και την πικρία του κόσμου μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, συμμεριζόμαστε τα όποια συναισθήματα, όμως τονίζουμε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο στόχος της ανόδου παραμένει ο ίδιος.
Αυτές τις ώρες όλοι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και με δουλειά να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.