Φόρμα αναζήτησης

«Τα κινητά στα ντουλαπάκια – Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι μας»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει όλο το τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι να έχει την προσοχή στραμμένη αποκλειστικά στο ματς με την Μπράιτον, αδιαφορώντας για το τι κάνει η Λίβερπουλ την ίδια στιγμή.

Η Μάντσεστερ Σίτι με διπλό επί της Μπράιτον εξασφαλίζει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική της Premier League, άσχετα με το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Λίβερπουλ στο δικό της εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μάλιστα, απαγόρευσε στους βοηθούς του τη χρήση των κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπράιτον για να μην γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το σκορ του άλλου αγώνα, έχοντας όλη την προσοχή τους στραμμένη στο δικό τους παιχνίδι.

«Ο Πεπ ήταν ξεκάθαρος. Δεν θέλει να ξέρει τίποτα για το τι κάνει η Λίβερπουλ. Σέβεται τη Λίβερπουλ πολύ, αλλά ο τίτλος είναι στα χέρια της Σίτι. Αν κάνουν τη δουλειά τους, μετά το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ δεν θα έχει σημασία. Δεν θα υπάρξει κανένα τσεκάρισμα στα κινητά τηλέφωνα για να δουν το σκορ», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα Sun.

Πηγή: gazzetta.gr