Φόρμα αναζήτησης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Απόλλωνα για τον Μρντάκοβιτς

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, o oποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, εξέφρασε λίγες ώρες μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης η διοίκηση του Απόλλωνα.

O παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος θήτευσε σε τέσσερις κυπριακές ομάδες, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Βελιγράδι.

Ως γνωστόν, ο αδικοχαμένος Μρντάκοβιτς ήρθε για πρώτη φορά στο νησί μας τη χρονιά 2009 για λογαριασμό του Απόλλωνα, εξού και ήταν από τις πρώτες ομάδες που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη της για την απρόσμενη απώλεια του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των γαλάζιων της Λεμεσού αναφέρει: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Miljan Mrdakovic, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (22/05), στο Βελιγράδι. Αιώνια σου η μνήμη Miljan».

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.