Φόρμα αναζήτησης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΚΟΑ για τον θάνατο του Μάικ Τύμβιου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μάικ Τύμβιου εξέδωσε ο ΚΟΑ.

Συγκεριμένα, ο Οργανισμός αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Μάικ Τύμβιου. Αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας. Η προσφορά του στον Κυπριακό αθλητισμό ήταν καθολικά αποδεκτή.

Ο αείμνηστος Μάικ Τύμβιος διετέλεσε για δύο τριετίες μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ (1988 – 1991, 1991-1994), επί προεδρίας Ουράνιου Ιωαννίδη.

Η προσφορά του στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας ήταν πολυσήμαντη. Πρωταθλητής στο άθλημα της Σκοποβολής (Σκήτ) με μεγάλες διακρίσεις και εκπροσωπώντας την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες,  όπως Βαλκανικούς και Μεσογειακούς. Αποκορύφωμα η συμμετοχή του με τα Κυπριακά χρώματα σε δύο διοργανώσεις  Ολυμπιακών Αγώνων, το 1984 στο Λός Άντζελες και το 1988 στη Σεούλ, ενώ μέχρι πρόσφατα συμμετείχε σε αγώνες βετεράνων στη Σκοποβολή.

Αντιπροσωπεία του ΚΟΑ θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτήρια  του Οργανισμού  θα κυματίζουν μεσίστιες.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.