Φόρμα αναζήτησης

Super League: Τότε θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος (όλες οι αποφάσεις)

Mεσολαβούν ακόμα δύο και πλέον μήνες για την έναρξη της νέας σεζόν (24-25/8), αλλά η Super League επιχειρεί να θέσει τους βασικούς άξονες.

Επειτα από τη σημερινή (18/6) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ορίστηκε η 2α Ιουλίου ως ημερομηνία κλήρωσης του προγράμματος για τη νέα περίοδο.

Η διοργανώτρια με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν τα προβλήματα της περασμένης σεζόν, επιχειρεί να υλοποιήσει τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό, μετά από αίτημα και των τηλεοπτικών καναλιών που έχουν πάρει τα δικαιώματα των ομάδων που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία. H σέντρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του συμβουλίου της Super League, η οποία θα συζητήσει θεσμικά με τους αρμόδιους φορείς για θέματα εκ του Αθλητικού Νόμου 4603/2019 (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Μα άλλη απόφαση εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος, προκειμένου να φέρει προσχέδιο σύμβασης για την κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων LED γηπέδων, προς έγκριση στο επόμενο συμβούλιο.

Πέραν αυτού, αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο πραγματοποιηθούν δύο εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις που θα αφορούν: α) τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια Α’ Εθνικής και β) τη συνεργασία της Super League με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τέλος ο Σάκης Τσικνής (ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία) εξελέγη ομόφωνα ως εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.