Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 14η αγωνιστική, με την οποία άνοιξε η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League.
Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα δοκιμαστούν σε Τρίπολη και Αγρίνιο, με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στις 19.30 (Νovasports 1) από τον Αστέρα, ενώ την ίδια ώρα (ΕΡΤ Sports) ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ουραγό, Παναιτωλικό.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00 (Novasports 1) η Λάρισα και ο Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι στο «AEL FC Arena», ενώ στις 17.15 (Νovasports 2) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Xθες, η ΑΕΚ νίκησε στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Άρη και πήρε διαφορά ασφαλείας από την έβδομη θέση. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Λαμίας και βρέθηκε, επιτέλους, στη ζώνη των πλέι οφ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και η βαθμολογία: