Φόρμα αναζήτησης

Στο Chengdu Open ο Μάρκος, την Τρίτη με Πόσπισιλ

Φέτος δεν έχουν παίξει, όμως πέρσι και τις δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι, ο Μάρκος κέρδισε και μάλιστα με 2-0 σετ... [...]

Read More...

Στην Κίνα βρίσκεται ο Μάρκος Παγδατής, ενόψει της συμμετοχής του στο Chengdu Open, που αρχίζει σήμερα στην ομώνυμη πόλη και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή (01/10).

Στον 1ο γύρο ο Κύπριος αντισφαιριστής, Νο122 στον κόσμο, αντιμετωπίζει τον Βάσεκ Πόσπισιλ (Νο81). Μπορεί ο Τσέχος να βρίσκεται 41 θέσεις πάνω από τον Μάρκο, όμως ο πρωταθλητής μας έχει καθαρό προβάδισμα 3-1 στις προηγούμενες τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Φέτος δεν έχουν παίξει, όμως πέρσι και τις δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι ο Μάρκος κέρδισε και μάλιστα με 2-0 σετ, πρώτα στο Ντουμπάι (6-4, 6-2) και μετά στο Οχάιο των ΗΠΑ (7-5, 7-5).

Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται στο σημερινό πρόγραμμα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά, άρα θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Πέτερ Γκόγιοφτσικ (Νο95) ή Λεονάρντο Μάγιερ (Νο53). Σήμερα θα αγωνιστεί ο Ελλαδίτης Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο120) απέναντι στον Αμερικανό Τζάρεντ Ντόναλντσον (Νο58).

Send this to a friend