Φόρμα αναζήτησης

Δέκα αθλητές μας σε Χανιά και Νάξο, επιστροφή για Νεκταρία και Ραμόνα

Μεγάλο ενδιαφέρον από κυπριακής πλευράς παρουσιάζει το διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια – Χανιά» (9 Ιουνίου 2019) στα Χανιά, καθώς θα κάνει την πρώτη φετινή εμφάνισή της η Νεκταρία Παναγή (ρέκορντγουμαν μας στο άλμα εις Μήκος), αλλά θα έχουμε και την επιστροφή της Ραμόνας Παπαϊωάννου (100 μέτρα).

Η Παναγή (ήταν 6η πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) θα πραγματοποιήσει ουσιαστικώς μια «αναγνωριστική» εμφάνιση, ατενίζοντας στο βάθος-βάθος την Ντόχα.

Η Παπαϊωάννου, η οποία ξαναμπαίνει στα κουλουάρ ύστερα από έναν χρόνο, θέλει «δυνατή» επιστροφή, με καλή επίδοση, που να δείχνει καλή προοπτική. Στο «εκατοστάρι» θ’ αγωνιστεί επίσης η Ολίβια Φωτοπούλου, ενώ η δίδυμη αδελφή της, η Φιλίππα, θα λάβει μέρος στο μήκος.

Ο νικητής των 100μ. στους ΑΜΚΕ, Ανδρέας Χατζηθεορής, επίσης θα τρέξει στα Χανιά, όπου θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ανδρέας Χριστοφόρου (400μ.), Στέλιος Παπαϊωάννου (800μ.), Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ (Σφαιροβολία), Χριστιάνα Κατσαρή (400μ.).

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Δύο αθλητές μας και μία αθλήτρια θα αγωνιστούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στη Νάξο, στο μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων.

Στο Έπταθλον γυναικών θα λάβει μέρος η Χαριθέα Ηρακλέους, ενώ στο Δέκαθλον ανδρών θα αγωνιστούν οι Έλβις Κριούκοφ και Γιώργος Κανάρης.