Φόρμα αναζήτησης

Στην τελική ευθεία για τερματοφύλακα – Οι υποψήφιοι

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο αγώνας-δρόμου που κάνουν οι ιθύνοντες της Ομόνοιας για κάλυψη της θέσης κάτω από τα δοκάρια μετά τους τραυματισμούς των Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή.

Ως γνωστό, στους πράσινους θα εξασκήσουν το δικαίωμα που δίνεται από την προκήρυξη για μία μεταγραφή τερματοφύλακα εφόσον κριθεί ότι αυτός που θα διαγραφεί θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από τρεις μήνες.

Στην προκείμενη περίπτωση και οι δύο τερματοφύλακες θα μείνουν εκτός δράσης μάλλον για ολόκληρη τη χρονιά. Αυτός που θα διαγραφεί είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος ήταν του καταλόγου Α’, ενώ ο Νιγηριανός είναι γραμμένος στον β’.

Η επιτροπή προγραμματισμού, της οποίας ηγείται ο τεχνικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, προχωρούν το θέμα του νέου τερματοφύλακα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι αύριο (16/10) θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Για την ώρα βγήκαν προς τα έξω τα ονόματα των Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Σαλβαδόρ Ιτσάσο και Άνταμ Μπογκντάν, ενώ στη λίστα φαίνεται να είχε βρεθεί και ο Νταβίντ Γιουρτσένκο.

Ανάλογα από την ετοιμότητα του τερματοφύλακα που θα έρθει, ο Χένινγκ Μπεργκ θα αποφασίσει εάν θα του δώσει φανέλα βασικού άμεσα στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση ή θα κάνει ντεμπούτο ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης.