Φόρμα αναζήτησης

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον «άγγελο» του Τέξας σε αγώνα σόφτμπολ (video/pic)

Ο σοβαρός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα σόφτμπολ για το πρωτάθλημα του NCAA μεταξύ του Τέξας και του Λονγκχόρνς «πάγωσε» το αίμα των θεατών αλλά και εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Η πανέμορφη πίτσερ του Τέξας Μιράντα Έισιξ που είναι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας έριξε τη μπάλα στην Ελίσα Μπράουν στην κορυφή του inning.

Η κάτσερ του Λόνγκχορνς χτύπησε τη μπάλα και η Μπράουν προσπάθησε γρήγορα να πετάξει τη μπάλα στη δεύτερη βάση αλλά από λάθος η βολή της δεν πήρε καθόλου καμπύλη τροχιά. Έφυγε ευθεία και με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πρόσωπο της συμπαίκτριας της. Η Έισιξ αιφνιδιάστηκε και από το δυνατό χτύπημα έχασε τις αισθήσεις της.

Οι θεατές αλλά και οι αθλήτριες σοκαρίστηκαν με τον τραυματισμό του μεγάλου αστέρα του Τέξας που την αποκαλούν «άγγελο» λόγω ομορφιάς αλλά και των ικανοτήτων της στην ομάδα.

Ξέσπασαν σε κλάματα

Για αρκετή ώρα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα καθώς διάχυτη ήταν η ανησυχία ακόμα και για τη ζωή της.

Οταν μεταφέρονταν με φορείο στο νοσοκομείο δέχτηκε παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η κάτσερ των Λόνγκχορνς αλλά και συμπαίκτριες της Έσιξ ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση των στιγμών.

Κακώσεις και κάταγμα στη μύτη

Η πανέμορφη Έισιξ στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της και αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» καθώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκαν σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο κάταγμα στη μύτη αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς όλα θα είναι περαστικά. Σίγουρα όμως θα χάσει τους αγώνες της υπόλοιπης σεζόν.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο αγώνας συνεχίστηκε Οι Λόγκχορνς εκμεταλεύτηκαν το σοκ στην ομάδα της Αλαμπάμα κι ενώ έχαναν με 4-0 κατάφεραν να νικήσουν με 7-5 αποκτώντας προβάδισμα με τρεις νίκες.

 

View this post on Instagram

 

let’s go 🤘🏼

A post shared by @ mirandaelish on

Πηγή: ethnos.gr