Φόρμα αναζήτησης

Περισσότεροι από 570 σκοπευτές στο Cyprus Grand Prix Sporting & Compak

Η επίσημη τελετή έναρξης του πρώτου διπλού διεθνή αγώνα σπόρτιγκ και κόμπακ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:30 στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Για τον σκοπό αυτό φθάνει στην Κύπρο και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας, ο οποίος στην ουσία δεν θα κηρύξει απλά την έναρξη των αγώνων της Κύπρου, αλλά και την επίσημη έναρξη του πρώτου αγώνα αυτού του είδους, που θα διεξαχθεί στην Ευρώπη.

Τον πρόεδρο θα συνοδεύουν και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FITASC.

Στην τελετή έναρξης έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν, αξιωματούχοι του αθλητισμού και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και οι διαγωνιζόμενοι αθλητές με τις οικογένειες και τους συνοδούς τους.

Η δίψα των ευρωπαίων σκοπευτών για συμμετοχή σε διπλό αγώνα, ο οποίος μέχρι τώρα διεξαγόταν κατά κύριο λόγο στην Νότια Αφρική και στην Ασία, αποτυπώνεται και στο μέγεθος των συμμετοχών, που ξεπέρασαν τις 570 από 28 χώρες!

Και σταμάτησαν σ’ αυτά τα νούμερα, όχι λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, αλλά λόγω περιορισμένου αγωνιστικού χρόνου…

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, οι διαγωνιζόμενοι αθλητές θα παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους (BIB NUMBERS) καθώς και τα αναμνηστικά δώρα των διοργανωτών, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει μεθαύριο Παρασκευή από το Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, με τον αγώνα σπόρτιγκ.

Οι αθλητές θα ρίξουν αύριο τους πρώτους 100 δίσκους και θα ολοκληρώσουν το Σάββατο με τους υπόλοιπους 100. Κάθε μέρα οι αγώνες θα ξεκινούν στις 8.00 το πρωί και θα ολοκληρώνονται γύρω στις 6.00 το απόγευμα.