Φόρμα αναζήτησης

Η βράβευση των πρωταθλητών του Στ’ Πρωταθλήματος κυνηγών Λευκωσίας

Σε μια σεμνή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, η Οργανωτική Επιτροπή βράβευσε τις πρωταθλήτριες ομάδες και τους πρωταθλητές κυνηγούς και σκοπευτές του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Τσερίου κ. Σταύρου Μιχαήλ, ο οποίος ως κυνηγός και ο ίδιος, στο χαιρετισμό του συγχάρηκε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν ευχάριστη και ωφέλιμη διέξοδο στους κυνηγούς στη διάρκεια της μακράς «νεκρής» κυνηγετικής περιόδου.

Συγχάρηκε επίσης τους πρωταθλητές για την επιτυχία τους και ενίσχυσε οικονομικά τους σκοπούς της διοργάνωσης, τα καθαρά έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και ενίσχυση εφήβων και παίδων σκοπευτών που προέρχονται από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους.

Χαιρετισμούς στην τελετή απηύθυναν εκ μέρους των διοργανωτών, οι πρόεδροι της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης οι οποίοι χαρακτήρισαν το Επαρχιακό Πρωτάθλημα ως ένα πετυχημένο θεσμό που χρόνο με το χρόνο κερδίζει το ενδιαφέρον των κυνηγών και των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρθηκε φέτος στους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος συμμετείχαν πάνω από 600 κυνηγοί από 30 Συλλόγους, ενώ στην ομαδική κατάταξη πήραν μέρος 14 Κυνηγετικοί Σύλλογοι.

Για το 2018, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φτέλια» Γερίου, ενώ στην ατομική κατάταξη πρώτευσε ο κυνηγός Νίκος Χριστοδούλου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίου Επιφανίου, με δεύτερο τον Γιάννη Κωνσταντινίδη του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας και τρίτο τον Πρόδρομο Κωνσταντίνου του Κ.Σ. Πυργών.

Στη Β’ κατηγορία τον επίζηλο τίτλο κατέκτησε ο Πανίκος Παναγιώτου του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής, ενώ ο Κύπρος Κυπριανού του Κ.Σ. Γουρίου τερμάτισε δεύτερος και ο Πέτρος Κυριάκου του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου τρίτος.

Στους έφηβους, πρώτευσαν η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Πανσόλειος» Ευρύχου και οι νεαροί σκοπευτές του συλλόγου Γιάννης Νεοφύτου, Χρίστος Μαρκίδης και Δήμος Ευθυβούλου, ενώ στην κατηγορία των βετεράνων, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας ήταν ο πρωταθλητής των κυνηγών και ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα στους σκοπευτές.

Στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών, πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ και στη Β’ κατηγορία ο σκοπευτής Θέμης Τσαγγαρίδης του Κ.Σ. «Φραγκολίνα». Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι σε κάθε κατηγορία:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου, Κ.Σ. «Φραγκολίνα Καϊμακλίου, Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών, Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγ. Μαρίνας, Κ.Σ. Πέρα Ορεινής και Κυνηγετική Ένωση Λυθροδόντα.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝ: Νίκος Χριστοδούλου (Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου), Γιάννης Κωνσταντινίδης, (Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγ. Μαρίνας), Πρόδρομος Κωνσταντίνου (Κ.Σ. Πυργών), Ρένος Θεοφάνους (Κ.Ε. Λυθροδόντα), Στέλιος Στυλιανού (Κ.Σ. Πέρα Ορεινής) και Χρίστος Παρασκευαΐδης        (Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝ: Πανίκος Παναγιώτου (Κ.Σ. Πέρα Ορεινής), Κύπρος Κυπριανού        (Κ.Σ. Γουρίου), Πέτρος Κυριάκου («Φτέλια» Γερίου), Παντελής Παντελή («Λαγός» Λυμπιών), Κώστας Χρίστου («Φτέλια» Γερίου) και Νικόλας Κκώστη           («Λάονας» Μαθιάτη)

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ: Θανάσης Κωνσταντίνου («Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας).

ΕΦΗΒΟΙ: Γιάννης Νεοφύτου, Χρίστος Μαρκίδης, Δήμος Ευθυβούλου, Πέτρος Γιαννακάκη, όλοι του «Πανσόλειου» Ευρύχου και Ιωάννης Φιλίππου της Κ.Ε. Λευκωσίας

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ: Πέτρος Ιωάννου (ΣΚ.Ο Λευκωσίας), Βασίλης Βασιλείου (ΣΚ.Ο Λευκωσίας) και Γρηγόρης Γρηγορίου (ΣΚ.Ο Κερύνειας)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ: Θέμης Τσαγγαρίδης («Φραγκολίνα» Καϊμακλίου), Χαράλαμπος Μιχαήλ («Φτέλια» Γερίου), Κωνσταντίνος Φιλίππου     (Κ.Ε. Λευκωσίας) και Σπύρος Σαββίδης (Κ.Σ. Λακατάμιας).

ΒΕΤΕΝΑΝΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ: Ανδρέας Εφέ (Κ.Ε. Λυθροδόντα).