Φόρμα αναζήτησης

Έφτασε η ώρα της μεγάλης μάχης για τον Louison!

Έφτασε η ημέρα της αλήθειας, η ώρα της μεγάλης μάχης στο ρινγκ του fightclub της Χάγης για τον Λούη Λοίζου.

Φέρνοντας προ μηνών την χρυσή ζώνη της βαλτικής περιφέρειας και μια τέτοια σπουδαία επιτυχία για τον τόπο μας ο ίδιος δεν περίμενε μεγαλόστομα καλωσορίσματα και αναφιλητά ενθουσιασμού, ούτε εισέπραξε περισσότερη αναγνωρισιμότητα και προβολή.

Ακόμα και χωρις αυτά ο επαγγελματίας fighter και προπονητής από την Κύπρο παραμένει μια σταθερή αξία στο χώρο του kick boxing, που μπορεί να αποδίδει ολοένα και περισσότερα σε όσους την εμπιστεύονται και επενδύουν σε εκείνη.

«Δεν συμβιβάζομαι στην ήττα». Αυτά ήταν τα ακριβή λόγια του Λούη Λοίζου, όταν ρωτήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε στην προσωπική του αρένα (σ.σ Touch Gloue) αναφορικά με τον αγώνα-πρόκληση που τον περιμένει σήμερα (5 Ιουνίου) απέναντι στον Πολωνό Νταμιάν Λασζουκ, ενός επίσης μάχημου και αγνωσμένης αξίας αθλητή στο χώρο του kick boxing.

«Είμαι ο μοναδικός Κύπριος που κατόρθωσε να φέρει την χρυσή ζώνη και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να υπερασπιστώ αυτό τον τίτλο», πρόσθεσε ακολούθως φανωρώνοντας ένα σπάνιο μείγμα ενεργητικότητας, αποφασιστικότητας και ευθυμίας.

Η μαχητικότητα είναι σύμφυτη στον κόσμο του Κύπριου fighter, εξου και δηλώνει πανέτοιμος για μια σκληρή μάχη έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη και την επιβεβαίωση της αξίας του, στο πλαίσιο της διοργάνωσης fightclub που διεξάγεται αυτή τη φορά σε ολλανδικό έδαφος.

Ο αντίπαλος του Λούη Λοίζου «κυνηγάει» και προκαλεί για να φτάσει στα χέρια του η ευρωπαική ζώνη, ωστόσο για τέτοιου είδους προκλήσεις ο Κύπριος μποξέρ είναι πραγματικά αγωνιστής.