Φόρμα αναζήτησης

Πρώτη αντίδραση από τον προπονητή της Ζάλγκιρις: «Καταλαβαίνουμε το επίπεδο του Απόλλωνα, αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Χωρίς ίχνος υπερεκτίμησης των πραγματικών πιθανοτήτων πρόκρισης προσεγγίζει το ζευγάρωμα με τον Απόλλωνα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League o προπονητής της Ζαλγκιρις Κάουνας, Τσέπας Μαντιάφκας.

Mολονότι οι Λιθουανοί αναγνωρίζουν το επίπεδο εμπειρίας της λεμεσιανής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εντούτοις το αφεντικό τους πιστεύει ακράδαντα ότι κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

«Δεν μπορείς να διαλέξεις αντίπαλο. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχουμε ένα παιχνίδι με την Αντλάντας και μετά θα δούμε το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνουμε το επίπεδο του Απόλλωνα, μια ομάδα που έπαιξε στους ομίλους. Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε. Όλοι έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα τους σημεία. Θα προσπαθήσουμε παρόλο που είναι το φαβορί», ήταν το σχόλιο του μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης με τον Απόλλωνα.

Βάσει προγράμματος, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εκτός στο Κάουνας στις 11 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός επί κυπριακού εδάφους έχει προγραμματιστεί για μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 του ίδιου μήνα.