Φόρμα αναζήτησης

Υπόθεση Ρομπέρζ: Τα δίδυμα, το επιχείρημα και η Ομόνοια

Επιμένουν οι πληροφορίες ότι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ θα ζητήσει άδεια και δεν θα δώσει το παρών του στην προετοιμασία του Απόλλωνα.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ τονίζει ότι πρέπει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην εγκυμονούσα σύντροφό του η οποία θα γεννήσει δίδυμα εντός των προσεχών εβδομάδων.

Πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, όταν διεμήνυσε ότι θέλει να αλλάξει η ομάδα, είχε αναφέρει και τον συγκεκριμένο λόγο. Ότι προτιμά να πάει σε ομάδα που δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, για να ξεκινήσει αργότερα προετοιμασία.

Τούτο βεβαίως δεν φανερώνει επαγγελματισμό εκ μέρους του παίκτη και δεν θεωρούμε ότι είναι ο βασικότερος λόγος που δεν θέλει να συνεχίσει στον Απόλλωνα.

«Κόλλησε» και καθυστερεί ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα

Τις τελευταίες μέρες κάπου έχει… κοπάσει και η σεναριολογία για τον επόμενο σταθμό του Βαλεντίν Ρομπέρζ που προέκυπτε μέσα από την κατηγορηματική θέση του ποδοσφαιριστή ότι δεν θέλει να δουλεύει άλλο στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Από τις ομάδες που γράφτηκε ότι θέλουν να τον αποκτήσουν φαίνεται ως πιθανότερη η Ομόνοια. Μαθαίνουμε ότι οι πράσινοι της Λευκωσίας θα ενεργοποιήσουν, ή αν θέλετε θα επισημοποιήσουν, το ενδιαφέρον τους για τον 32χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Το ότι έχει καλές σχέσεις με την Ομόνοια η διοίκηση Νίκου Κίρζη αποτελεί ένα σημείο που ενδεχομένως θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να φορέσει το τριφύλλι ο Ρομπέρζ.