Φόρμα αναζήτησης

Υπόθεση Ουζόχο: Από ώρα σε ώρα νέες συλλήψεις, ελεύθερος ο Δρ. Γιάγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, που έχει ταρακουνήσει συθέμελα τα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου... [...]

Read More...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, που έχει ταρακουνήσει συθέμελα τα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (12/2) από δημοσιογραφικές πληροφορίες, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης δύο προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση για την οποία μαίνεται η περιβόητη διαμάχη του Απόλλωνα με την Ανόρθωση.

Ως γνωστόν, η ομάδα της Λεμεσού κατέθεσε ένσταση λόγω αντικανονικής συμμετοχής του νεαρού τερματοφύλακα, υποστηρίζοντας πως το δελτίο υγείας του δεν εκδόθηκε με τις νομότυπες διαδικασίες, με τον ΚΟΑ να προχωρά τελικά σε ακύρωση του.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριάκο Γιάγκου, μετά από σημερινή σύσκεψη στο αρχηγείο της Αστυνομίας πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης του.

Ως εκ τούτου εντός της μέρας αναμένεται ότι θα αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν υπάρχει λόγος να παραταθεί η κράτηση μετά την εξέταση των νέων στοιχείων που αφορούν την υπόθεση.

Send this to a friend