Φόρμα αναζήτησης

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή» – Την Τρίτη η επισημοποίηση του ντιλ

Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό, που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2020.

Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος μέσος της ομάδας της Αμμοχώστου, που από το πρωί βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του Δημήτρη Μασιά στην Αθήνα, φέρεται -σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ- να έχει ήδη υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι Πειραιώτες.

Η μεταγραφή αναμένεται να επισημοποιηθεί την Τρίτη όταν και θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του Ολυμπιακού. Για τον σκοπό αυτό, στην Αθήνα θα βρεθεί τριμελής αντιπροσωπεία της προσφυγικής ομάδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θουκή Θουκυδίδη, τον αντιπρόεδρο Γιάννο Χρυσοστόμου και τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Παναγιώτου.

Υπενθυμίζουμε πως βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη ανάμεσα στις δύο ερυθρόλευκες ομάδες, η Νέα Σαλαμίνα, που θα κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της μέχρι το τέλος της σεζόν, θα βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ, τα οποία ο Ολυμπιακός θα πληρώσει σε τρεις δόσεις (μία τώρα, μία τον Ιανουάριο και μία στο τέλος της σεζόν).

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα διατηρεί επίσης ποσοστό μεταπώλησης 15% ενώ σε περίπτωση που ο Κωστή πωληθεί από τους Πειραιώτες σε κυπριακή ομάδα, τότε θα πάρει ακόμη 50.000 ευρώ.