Φόρμα αναζήτησης

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στην Ένωση, αγωνία στο Παραλίμνι

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 14/6)

Με αγωνία περιμένουν οι Παραλιμνίτες την αποψινή εκλογική συνέλευση της Ένωσης η οποία θα γίνει στο δημαρχείο και θα αρχίσει στις 18:00.

Το διοικητικό σκηνικό αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει απόψε και όλοι ελπίζουν ότι από αύριο θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος όπως είναι γνωστό υπέβαλε την παραίτησή του στην προηγούμενη συνέλευση.

Απόψε, θα διαφανεί κατά πόσο θα κάνει δεύτερες σκέψεις και θα παραμείνει ή αν η εταιρεία θα εκλέξει νέο πρόεδρο.

Υπάρχει και τρίτο σενάριο που κάνει λόγο για διοικούσα επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο Γιώργος Τσόκκος πάρει απόψε διαβεβαιώσεις για στήριξη από τους άλλους μετόχους, αλλά και από το δημαρχείο, τότε θα παραμείνει.

Σε αντίθετη περίπτωση θα φύγει.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοικτά. Το θέμα προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει, εάν δηλαδή θα είναι ο Γιώργος Κοσμάς ή αν θα προσληφθεί άλλος τεχνικός.

Οι ενδείξεις αναφέρουν πάντως πως θα παραμείνει ο Γιώργος Κοσμάς. Ήδη ο Παραλιμνίτης τεχνικός ανεπίσημα προχώρησε αρκετά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Επίσης είναι η απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, καθώς και αυτών των οποίων τα συμβόλαια έληξαν (Ριέρα, Ουντόζι κ. ά. – αποχώρησε οριστικά ως γνωστόν ο Ενόχ), αλλά και τα θέματα της προετοιμασίας.