Φόρμα αναζήτησης

Βρήκε τον τρόπο ο Πρέσλι (προσήλωση στο κύπελλο)

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 6/3)

 

Η Πάφος FC έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία με την έλευση του Στίβεν Πρέσλι και μετά από σπουδαία εμφάνιση έφυγε με τη νίκη από το «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μία επιτυχία που της έδωσε πολύ μεγάλη ανάσα, καθώς την απομάκρυνε εννέα βαθμούς από την τελευταία θέση του β΄ ομίλου και ανέβασε και άλλο την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας.

H Πάφος FC έκανε καλή εμφάνιση και άφησε τους φίλους της που βρέθηκαν στη Λάρνακα απόλυτα ευχαριστημένους. Έδειξε ότι έχει παίκτες με ποιότητα και πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Οι Σικόρσκι και Μπεριγκό έδεσαν στην επίθεση και για αυτό τον λόγο η παφιακή ομάδα… ξεμπλόκαρε, σκοράροντας πλέον με περισσότερη συχνότητα.

Η αλλαγή, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, είναι πλέον εμφανής. Ο Στίβεν Πρέσλι κατάφερε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του, που έγιναν πιο προσεχτικοί και λιγότερο επιπόλαιοι. Η ομάδα πλέον επιτίθεται με αξιώσεις και δημιουργεί προϋποθέσεις για να σκοράρει, ενώ αμυντικά στέκεται πάρα πολύ καλά, αφού έδεσαν πλέον όλες οι γραμμές της.

Προσήλωση στο κύπελλο

Πλέον η μεγάλη προσπάθεια για την Πάφος FC εστιάζεται στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα. Στον πρώτο αγώνα εξήλθε ισόπαλη 2-2 και αύριο θέλει να σφραγίσει πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Κάτι το οποίο θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Πρέσλι να ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες του, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο κόσμος πάντως είναι στο.. πόδι και υπολογίζεται πως θα βρεθούν πέραν των δύο χιλιάδων αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να σπρώξουν την ομάδα στην πρόκριση.