Φόρμα αναζήτησης

Τσάβι Ρόκα: «Ανάγκη για νέες προκλήσεις – Σ’ αγαπώ ΑΕΚ»

Μετά από τέσσερα χρόνια, οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Τσάβι Ρόκα χωρίζουν.

Τέλος ο Τσάβι Ρόκα από την ΑΕΚ!

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αποχωρεί με το τέλος της σεζόν και μέσω γραπτής του δήλωσης εξηγεί τον λόγο, ενώ ευχαριστεί τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να δουλέψει στην ΑΕΚ, την οποία αγαπά…

Η γραπτή δήλωση του Τσάβι Ρόκα:

«Aγαπητή οικογένεια της ΑΕΚ,

Ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια, τέσσερις γεμάτες σεζόν όπως και η σχέση μου με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Μια συναισθηματική περιπέτεια που μας οδήγησε σε συναισθήματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Ήταν μία σχέση γεμάτη δέσμευση και ειλικρίνεια.

Λόγω των αξιών στις οποίες στηρίχθηκε η συνεργασία μας, αυτές του σεβασμού και της ειλικρίνειας και σε μια πολύ συναισθηματική στιγμή, αποφάσισα να τερματίσω τη συνεργασία μου με την ομάδα στο τέλος της σεζόν και ενημέρωσα τον πρόεδρο και το συμβούλιο για την προσωπική και επαγγελματική μου ανάγκη να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη ολόκληρου του συμβουλίου, ιδιαίτερα του προέδρου κ. Άνδρου Καραπατάκη και του Εύμαιου Ευθυμιάδη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με μοναδικούς επαγγελματίες στην ΑΕΚ. Όλοι εσείς έχετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα είναι η σωστή ώρα για όλους μας να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι με στόχο να δώσουμε όλες τις ικανότητές μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Να μην έχετε αμφιβολία, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ήταν ευχαρίστησή μου και τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Ένα κομμάτι από εσάς θα μείνει για πάντα μαζί μου.

Πάντα στην καρδιά μου. Σ ‘αγαπώ AΕΚ. (σ.σ. η συγκεκριμένη γραμμή γράφτηκε στα ελληνικά, αντιθέτως με το υπόλοιπο κείμενο).

Τσάβι Ρόκα».