Φόρμα αναζήτησης

«Τρέχει» να… εξαργυρώσει το λαχείο η Ανόρθωση

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 12/4)

Σαν λαχείο τους έκατσε στην Ανόρθωση η επιθυμία του Ρικάρντο Λαβόρδε να αποχωρήσει από την ομάδα. Μόνο που στην «Κυρία» δυσκολεύονται να το εξαργυρώσουν…

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, όπως γράψαμε τις τελευταίες μέρες, ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες (μαζί με τον Ράγιος) που έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν αλλά λόγω της κακής τους χρονιάς ο μόνος λόγος που θα παρέμεναν στο ρόστερ ήταν το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν έχει τα χρήματα για να τους αποζημιώσει σε περίπτωση που τους λύσει τα συμβόλαια.

Ανόρθωση: Πιέζει τον σύλλογο για το μνημόνιο ο Πουλλαΐδης

Ως γνωστόν, όμως, ο Λαβόρδε εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος (χειρουργείται η μητέρα του και θέλει να είναι στο πλευρό της).

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Λατίνος ακραίος επιθετικός δέχεται να λύσει το συμβόλαιό του παίρνοντας μόνο τα χρήματα που του αναλογούν στη φετινή σεζόν, δηλαδή τα δεδουλευμένα του και τους μισθούς Απριλίου – Μαΐου, και χωρίς να πάρει ούτε έναν μισθό από τη νέα σεζόν.

Η συγκυρία αυτή λοιπόν φέρνει την Ανόρθωση σε μια περίεργη θέση. Από τη μία, στην «Κυρία» φαίνεται να… έκατσε το λαχείο, καθώς μπορεί να ξεφορτωθεί έναν παίκτη που δεν θέλει για τη νέα αγωνιστική περίοδο χωρίς να του πληρώσει ως αποζημίωση μισθούς από την επόμενη σεζόν.

Από την άλλη, όμως, οι κυανόλευκοι δυσκολεύονται να βρουν ακόμη και τις 100 περίπου χιλιάδες ευρώ που πρέπει να δώσουν στον Λαβόρδε για να λυθεί η συνεργασία τους!

Το ταμείο της Ανόρθωσης είναι ως γνωστόν… μείον, με τη διοίκηση να έχει ήδη μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι της, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα πληρώθηκε στους ποδοσφαιριστές ο μισθός Ιανουαρίου.

Έτσι, ρευστό αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο για να διατεθεί στον Κολομβιανό ώστε να «εξαργυρώσει» η προσφυγική ομάδα το… λαχείο που βρήκε δεν υπάρχει και η διοίκηση Χατζηπαντέλα κάνει μεγάλη προσπάθεια να βρει τα χρήματα για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή γι’ αυτήν συγκυρία με ένα εξαιρετικά συμφέρον ντιλ.