Φόρμα αναζήτησης

Τους θέλει να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν ο Εγκωμίτης

Ο Γιώτης Εγκωμίτης ελπίζει ότι θα έχει σε καλή μέρα και στον αγώνα με τη Δόξα τους Μιγκελίτο και Κονέ. Είναι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές για τον Εθνικό, στους οποίους στηρίζει πολλά ο Κύπριος τεχνικός και θέλει να τους δει να συνεχίζουν από εκεί που έμειναν στην πρεμιέρα.

Ο Πορτογάλος Μιγκελίτο πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα με την Ένωση, ενώ ο Καμερουνέζος πέτυχε ένα γκολ και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Η αποστολή με τη Δόξα είναι δύσκολη, αλλά την Κυριακή στο Μακάρειο ο Εθνικός θα πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο διπλό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εάν ο Λαμπάν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, τότε ο Γιώτης Εγκωμίτης αναγκαστικά θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Ο Κύπριος τεχνικός ανακατεύει την τράπουλα στις προπονήσεις και ένας εκ των Φοινίρη και Χαραλάμπους διεκδικούν τη θέση, χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθέντος Βραζιλιάνου Ντενίλσον, ο οποίος κάλυψε αρκετό έδαφος στη διακοπή και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.