Φόρμα αναζήτησης

Το UEFA Foundation For Children ενισχύει το Γκολ στη Ζωή μέσω της ΚΟΠ

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου, υποψηφιότητα που κατατίθεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, γίνεται αποδεχτή. [...]

Read More...

Το UEFA Foundation For Children ενέκρινε την υποψηφιότητα που κατατέθηκε από την ΚΟΠ και θα ενισχύσει οικονομικά το Φιλανθρωπικό-Εθελοντικό Οργανισμό των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Το ύψος της στήριξης του «UEFA Foundation For Children» προς το «Γκολ στη Ζωή» ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

Η υποψηφιότητα ετοιμάστηκε και κατατέθηκε στην UEFA από την ΚΟΠ. Η έγκριση της έγινε δεχτή με ιδιαίτερη χαρά από την ΚΟΠ και προσφέρει σε όλους στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μεγάλη ηθική ικανοποίηση.

Το «UEFA Foundation For Children» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Προσφοράς και ενισχύει φιλανθρωπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με παιδιά. Ενισχύει διάφορους οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη, μέσω υποψηφιοτήτων που τίθενται από Ομοσπονδίες μέλη της UEFA.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου, υποψηφιότητα που κατατίθεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, γίνεται αποδεχτή από το UEFA Foundation For Children αφού πέρσι, ενισχύθηκε οικονομικά το ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα».

Send this to a friend