Φόρμα αναζήτησης

Το… σταυρόλεξο του υποβιβασμού

Φουντώνει η αγωνία όσον αφορά το κάτω διάζωμα της βαθμολογίας αφού οι αποστάσεις που χωρίζουν τις ομάδες είναι τόσο μικρές που οι οποιεσδήποτε προβλέψεις… μπορεί να πέσουν στο κενό.

Ακόμη και η Δόξα, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε «χτίσει» μια πολύ καλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη (όπως και η Πάφος πριν από την αφαίρεση βαθμών), έχει χάσει το πλεονέκτημά της και πλέον έχει βρεθεί σε δυσμενή, βαθμολογικά, θέση.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς μαζί με τις Αλκή, Πάφο και Ένωση προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Επί του παρόντος, βέβαια, ούτε ο Ερμής είναι καταδικασμένος, ωστόσο κακά τα ψέματα είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχαιρετήσει την Α’ Κατηγορία.

Περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Ένωση, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Αν οι «φτεροπόδαροι» κερδίσουν, τότε θα δώσουν ζωή στο όνειρο της παραμονής, ενώ σε αντίθετη περίπτωση αυτό θα αρχίσει να σβήνει.

Το σίγουρο είναι ότι για την αποφυγή της 5ης θέσης του β’ ομίλου ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλος και ο κάθε κερδισμένος ή χαμένος βαθμός μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στο τέλος.

 Αναμονή λοιπόν…