Φόρμα αναζήτησης

Το οριστικό σενάριο εξάδας μετά την απόφαση του Εφετείου

Μετά την απόφαση του Εφετείου να απορρίψει την έφεση της Ανόρθωσης κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, τα βαθμολογικά δεδομένα μένουν -οριστικά- όπως δημιουργήθηκαν από την περασμένη Δευτέρα (18/2).

Αυτό σημαίνει πως έχει οριστικοποιηθεί και το σενάριο που ισχύει για την ομάδα που θα μείνει εκτός πρώτης εξάδας, κάτι που θα κριθεί μέσα από τους σημερινούς αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό σενάριο λοιπόν που στέλνει την Ανόρθωση στην πρώτη εξάδα, είναι στους αγώνες που θα αρχίσουν στις 18:00 η ίδια να νικήσει στο στάδιο «Αμμόχωστος» τον Ερμή και η Ομόνοια να χάσει στο ΓΣΠ από την ΑΕΛ.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, η «Κυρία», που τώρα είναι έβδομη, στο -3 από το τριφύλλι που είναι έκτο, θα ισοβαθμήσει με την Ομόνοια και θα υπερέχει λόγω του εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1 στο ΓΣΠ, 0-0 στο «Α. Παπαδόπουλος»).

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο διατηρεί τους πράσινους στην έκτη θέση και τους στέλνει στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ, στο οποίο δεδομένα πλέον θα συμμετάσχει και η Νέα Σαλαμίνα, με την Ανόρθωση να περιορίζεται στο δεύτερο γκρουπ των δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.