Φόρμα αναζήτησης

Το μπάτζετ του Κονναφή για τον αντι-Τζουμ και τον επιθετικό

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 14/6)

Το προανήγγειλαν από την Τετάρτη οι Σκωτσέζοι ότι ο Άρνο Τζουμ μάλλον δεν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Υπήρξε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Scottish Sun» ότι θα αποσύρει το ενδιαφέρον της η λεμεσιανή ομάδα.

Χθεσινές πληροφορίες έλεγαν ότι ο 30χρονος διεθνής Καμερουνέζος χαφ πρόλαβε τους διοικούντες τον Απόλλωνα, αφού τους έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση για διετή συνεργασία. Με τον παίκτη είχε κάνει συνάντηση στις Βρυξέλλες, πριν δυο περίπου εβδομάδες, ο Πέτρος Κονναφής.

Όπως κι αν εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ουσία είναι ότι ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας ασχολείται πλέον με άλλες υποψηφιότητες για εμβολιασμό στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Πέτρος Κονναφής έχει στη διάθεσή του ένα κονδύλι γύρω στα 200 χιλιάρικα για να το διαθέσει στον ετήσιο μισθό ενός ποιοτικού κεντρικού χαφ. Λίγο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα διατεθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, ο οποίος όχι απλά θα «γεμίζει» την περιοχή, αλλά το σημαντικότερο να «ματώνει» πολύ συχνά τα αντίπαλα δίχτυα.

Χθες οι Σκωτσέζοι επανέφεραν και το όνομα του Λάφερτι σε κάποια ρεπορτάζ τους,. Ουσιαστικά έλεγαν ότι ο Βορειοϊρλανδός δεν έρχεται στη λεμεσιανή ομάδα λόγω υψηλού κόστους. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι τους απασχόλησε ο συγκεκριμένος παίκτης αυτό το καλοκαίρι. Το όνομα του είχε «παίξει» δυνατά πριν έναν χρόνο.