Φόρμα αναζήτησης

Την Τετάρτη τα σπουδαία στο Παραλίμνι (ανακοίνωση)

Αύριο Τετάρτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η νέα εκλογική συνέλευση της Ένωσης, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου.

Όπως ενημέρωσαν οι βυσσινί, η συνέλευση θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας.

Η αυριανή θα είναι λοιπόν μια πολύ σημαντική μέρα για την Ένωση καθώς οι πάντες είναι στα… κάρβουνα αναφορικά με τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος εμμένει στην απόφασή του για παραίτηση καθώς είναι προβληματισμένος από την απουσία στήριξης και το γεγονός πως δεν βρίσκει βοήθειες από άλλους μετόχους και παράγοντες.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται ο Τσόκκος δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα γνώμη όμως από την άλλη δεν έχει προκύψει διάδοχη κατάσταση.

Στην αυριανή συνέλευση λοιπόν ίσως πέσει… φως όσον αφορά το κατά πόσο υπάρχουν πιθανότητες να μεταπεισθεί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ή αν θα βρεθεί κάποιος να βγει μπροστά και να αναλάβει την προεδρία της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ: 

Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η νέα εκλογική συνέλευση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (19/6) στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου. Η συνέλευση θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας μας.