Φόρμα αναζήτησης

Την Πέμπτη η γενική συνέλευση της ΑΕΚ – Λογοδοσία δ.σ. και έγκριση προϋπολογισμού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΑΕΚ καλεί τα μέλη της στην τακτική γενική συνέλευση του σωματείου που θα γίνει αύριο Πέμπτη κι ενημερώνει για το πρόγραμμα εργασιών.

Όπως αναφέρουν οι κιτρινοπράσινοι, το διοικητικό συμβούλιο Καραπατάκη θα λογοδοτήσει για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα γίνει οικονομική ενημέρωση καθώς και η έγκριση του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοίνωση προς όλα τα Μέλη της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας: Καλείστε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου μας που θα γίνει την Πέμπτη 13/06/2019 και ώρα 6:30 μ.μ στην αίθουσα Σκάλα στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel στην Λάρνακα.

Πρόγραμμα Εργασιών

ΜΕΡΟΣ Α

1. Κήρυξη της έναρξης των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της περιόδου και οικονομική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31/12/2018.

ΜΕΡΟΣ Β

1. Συζήτηση πάνω στις Οικονομικές Καταστάσεις και έγκριση τους.
2. Υποβολή θεμάτων και εισηγήσεων για χειρισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο.
3. Έγκριση προυπολογισμού για την αθλητική περίοδο 2019-2020.
4. Έγκριση ανανέωσης εντολής Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μπορούν να συμμετέχουν όλα τα Μέλη που έχουν εξοφλημένες τις Συνδρομές τους μέχρι και τον μήνα Φεβρουάριο, 2019.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά το τέλος της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κλήρωση του Λαχνού Οικονομικής Ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο Volskwagen Polo.