Φόρμα αναζήτησης

Θετικές ενδείξεις με Λαβόρδε: Βάζει νερό στο κρασί του για την «Κυρία»

Μια πενταετία έχει συμπληρωθεί από τότε που ο Ρικάρντο Λαβόρδε τράβηξε γι’ άλλες πολιτείες, αλλά όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει ποτέ δεν αρνήθηκαν στην Ανόρθωση πόσο ποθητή είναι η επιστροφή του στις τάξεις της.

Με δεδομένη την εξασφάλιση ενός ευρωπαΐκού εισιτηρίου, όπως επίσης και την επιθυμία για ποιοτική ενίσχυση, φαντάζει αναπόφευκτο να επανέρχεται στο προσκήνιο το διαφαινόμενο ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» για τον Κολομβιανό άσο (σ.σ έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική Κρασνοντάρ).

Εξάλλου η απόφαση για την απόκτηση του Ρικάρντο Λαβόρδε είναι ειλημμένη στην Ανόρθωση, αλλά μέχρι πρότινος οι οικονομικές του απαιτήσεις φάνταζαν το μεγαλύτερο «αγκάθι» στον δρόμο για την μεγάλη επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (σ.σ ζητούσε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 400 χιλιάδες).  

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, στις τελευταίες επαφές που είχε με τους ιθύνοντες της «Κυρίας» εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός ως προς απαιτήσεις του, γεγονός που θεωρείται ως θετική ένδειξη στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. 

Μάλιστα, το γεγονός πως ο Ρόνι Λέβι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, ίσως λειτουργήσει καθοριστικά στην τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή.