Φόρμα αναζήτησης

Θέλει να την «κλειδώσει» το συντομότερο η Δόξα

Παρά τις προσδοκίες των φίλων της στον επαναληπτικό του κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ, η Δόξα δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα και δέχθηκε την ήττα με 0-3 και αποκλείστηκε από τον θεσμό.

Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ και φυσιολογικά δεν υπήρχαν ούτε οι δυνάμεις, ούτε τα ψυχικά αποθέματα για να κυνηγήσει την ανατροπή.

Σημειώνεται πως στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν μετά από καιρό ο νεαρός τερματοφύλακας Λοϊζου και ο Ζαχαρίας Άδωνη στο κέντρο της άμυνας.

Πλέον η προσοχή της στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να πάρει βαθμούς το γρηγορότερο και να «κλειδώσει» από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο προσκήνιο είναι ο αυριανός εκτός έδρας αγώνας με την Πάφο. Μια δύσκολη έξοδος για τη Δόξα κόντρα σε μια ισοδύναμη ομάδα, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει τον αγώνα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ενόψει Πάφου επανέρχεται ο Αλεξάνδρου που δεν έπαιξε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Μπόλιεβιτς που επίσης δεν έπαιξε, λόγω τραυματισμού.

Βεβαίως ξεχώρισαν οι δηλώσεις του Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος έριξε το μπαλάκι στον ΠΑΣΠ για να πάρει θέση γύρω από την αύξηση ή όχι των ομάδων στην Α΄ Κατηγορία (κάτι που έκανε σήμερα). Είναι γνωστό ότι ο προπονητής της Δόξας, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος τάσσεται ανοικτά υπέρ της αύξησης των ομάδων.