Φόρμα αναζήτησης

Θέλει να κάνει… σεφτέ η Πάφος

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 10/9)

 

Την πρώτη της νίκη θέλει να επιτύχει σήμερα η Πάφος FC που υποδέχεται στην έδρα της την Αλκή (18:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ήττα στο Δασάκι ταρακούνησε τους πάντες στην Πάφο και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι σε οκτώ μέρες έφερε επτά νέους παίκτες στην ομάδα. Αν βγουν οι μεταγραφές τότε και η Πάφος μπορεί να ελπίζει σε καλύτερη πορεία. Ποσοτικά πάντως είναι υπερπλήρης, αφού υπάρχουν σήμερα γύρω στους τριάντα παίκτες.

Η τεχνική ηγεσία είχε σχεδόν δύο εβδομάδες να δουλέψει τόσο τακτικά αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και να παρουσιάσει μια νέα ομάδα με εντελώς αλλαγμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο κόσμος πάντως είναι σε εγρήγορση και θα δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο. Μετά και την ήττα από το Δασάκι ζητάει επίμονα τη νίκη κόντρα στην Αλκή.

Δεδομένου ότι στη συνέχεια ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, πέραν του Τζεφ Καλεμπό.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόπριβετς, Γιάνζα, Γκάμποφς, Χόριτς, Ταραβέλ, Γκουλόν, Φυλακτού, Ντεούλ, Σταύρου, Μπρουλς, Ζαχαρίου.