Φόρμα αναζήτησης

Τελειώνουν οι εκκαθαρίσεις στον Ερμή

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 6/5)

 

Στον Ερμή οδεύουν σιγά – σιγά προς την ολοκλήρωση των… εκκαθαρίσεων και μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα θα αρχίσουν πλέον να μπαίνουν μπροστά και οι κινήσεις εμβολιασμού.

Μετά την αποχώρηση πριν από κάποιες εβδομάδες των Ζαχαρία Ράντου, Νταμτσέφσκι και Εμεγκάρα, τον δρόμο τους θα ακολουθήσουν οι Τσούμου, Ιμερέκοφ και Κκέζος. Χθες κούνησε μαντήλι και ο Μοντέιρο, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο. Ωστόσο δεν έδωσε τα αναμενόμενα, ενώ και ο ίδιος δεν ήταν τόσο ζεστός για να συνεχίσει. Έψαχνε κάτι καλύτερο.

Τώρα, όσον αφορά τις προσθήκες, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται αυτή του Μάριου Πεχλιβάνη ο οποίος έπαιζε στον Ολυμπιακό, ενώ γίνονται προσπάθειες όπως στελεχωθεί η ομάδα και με άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Βασικά ρίχνονται περισσότερες «ματιές» στην κυπριακή αγορά, αφού ο Κώστας Καϊάφας έχει βάλει στο στόχαστρό του κάποιες καλές επιλογές.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της αραδιππιώτικης ομάδας συμμετέχει ο Ταουντούλ που πέρασε από την ΑΕΚ και είχε παίξει και δανεικός στην ΑΕΖ. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί για να πλαισιώσει τον Γιάννη Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ερμής υποδέχεται αύριο τη Νέα Σαλαμίνα και παρά τις πολλές απουσίες που έχει η τεχνική ηγεσία, ο στόχος δεν αλλάζει. Οι «φτερόποδαροι» θέλουν τη νίκη ούτως ώστε να διατηρηθούν στην πρωτιά του β΄ ομίλου, καθαρά για λόγους πρεστίζ.