Φόρμα αναζήτησης

«Τελειώνει» με Primetel η Ομόνοια, πάνε στα δικαστήρια

Επιβεβαιώνονται οι πρόσφατες πληροφορίες πως η Ομόνοια έψαχνε τρόπους να απεμπλακεί από τη συμφωνία της με την Primetel.

Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να διακόψουν μονομερώς το νέο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη συνδρομητική πλατφόρμα και αφορά την πενταετία 2019/20 – 2023/24, λόγω του ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με κάποιους όρους της συνεργασίας.

Η Ομόνοια έχει ενημερώσει εδώ και κάποιες εβδομάδες την Primetel για τους όρους που θέλει να βελτιωθούν και της είχε δώσει ένα χρονικό περιθώριο, το οποίο φέρεται να έχει εκπνεύσει δίχως αποτέλεσμα, κάτι που οδηγεί τη διοίκηση του τριφυλλιού στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα.

Κάτι τέτοιο, βεβαίως, θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, καθώς θεωρείται αυτονόητο πως, από τη στιγμή που υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια, η Primetel θα κινηθεί νομικά κατά της Ομόνοιας, παρότι οι πράσινοι προτίθενται να δώσουν κάποιο ποσό ως αποζημίωση.

Στην ουσία, στην ομάδα θεωρούν πως αδικούνται από τη συμφωνία καθώς με βάση το εκτόπισμά της και τη βάση των φιλάθλων της, πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν καλύτερους οικονομικούς όρους, όμως όπως φαίνεται δεν έχουν καταφέρει να πείσουν την Primetel να βελτιώσει το συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η Cytavision, έχει επιδείξει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την Ομόνοια.

Φυσικά, μέχρι να προκύψουν οριστικές εξελίξεις τα πάντα είναι ανοιχτά καθώς δεν αποκλείεται η Primetel, υπό τον φόβο να χάσει σημαντικό ποσοστό πελατών της, έστω και την υστάτη να ενδώσει στις απαιτήσεις της Ομόνοιας.