Φόρμα αναζήτησης

Τα δύο βασικά κριτήρια της επιλογής Μπεργκ

Η προσωπικότητα και η αντοχή στην πίεση ήταν τα βασικά κριτήρια που οδήγησαν τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του στην επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ για τον πάγκο της Ομόνοιας.

Διαβάστε τι δήλωσε επί τούτου και για τον προγραμματισμό ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή του τριφυλλιού.

Οι τρεις στόχοι της φετινής Ομόνοιας σύμφωνα με τον Λάρκου

Μπεργκ: «Είναι αδιάφορο να δουλεύεις χωρίς πίεση / Ανυπομονώ να εργαστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Για τα κριτήρια που έθεσαν: «Θέσαμε δυο βασικά κριτήρια. Το πρώτο ήταν η προσωπικότητα και το δεύτερο να έχει αντοχή στην πίεση, άρα να έχει δουλέψει σε ομάδες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό. Το αν έχει δουλέψει εκτός της χώρας του με επιτυχία είναι επιπλέον προσόν. Ακόμη, ο κ. Μπεργκ έχει το ποδοσφαιρικό υπόβαθρο με τις εμπειρίες του σε υψηλό επίπεδο. Επιλέχθηκε από μια λίστα τεσσάρων προπονητών».

Για το αν είναι κοντά σε παίκτες: «Δεν θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις, θα ήταν λάθος να πάρουμε παίκτες υπό πίεση. Είμαστε σε επαφή με ποδοσφαιριστές. Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο. Θα εξαντλήσουμε τις περιπτώσεις που πρέπει να κυνηγήσουμε και τότε θα δούμε τις επόμενες κινήσεις. Μπορεί να έχουμε και αύριο μπορεί και όχι».