Φόρμα αναζήτησης

Τα δεδομένα στην Πάφο με Λουλίνια

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Μ. Πέμπτης 25/4)

Η Πάφος κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή σεζόν, τόσο με την απόδοση και την ποιότητά της, όσο ειδικότερα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, κυρίως με τις μεγάλες ομάδες.

Πολλοί παίκτες της ομάδας έχουν ξεχωρίσει και σε ατομικό επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτούς, ωστόσο, δεν βρίσκεται ο Λουλίνια.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ήρθε το καλοκαίρι εν μέσω… τυμπανοκρουσιών, δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και να βοηθήσει την Πάφο στο πρωτάθλημα.

Αρχικά ήταν το θέμα προσαρμογής, μετά ακολούθησε ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός για ένα δίμηνο και μετά έπρεπε να βρει ρυθμό.

Τελικά δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει βασικός στην ομάδα αφού έπαιξε μόλις σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος (μόνο στα δύο ήταν στην αρχική ενδεκάδα) και σε άλλα τέσσερα του κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε μόλις ένα γκολ και η συνεισφορά του δεν ήταν αντάξια του συμβολαίου και των συστάσεων που τον συνόδευαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λουλίνια, πάντως, έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό και πλέον εναπόκειται στους ιδιοκτήτες της ομάδας αν θελήσουν να τον κρατήσουν, αλλά και στον προπονητή του, αν κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει.

Δεδομένου, πάντως, ότι πλέον θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία, δεν αποκλείεται να μπορέσει ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

O ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: «Τραυματίστηκα και είχα αποχή για δύο μήνες, αλλά επανήλθα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Η επιστροφή στη Βραζιλία είναι ένας στόχος που έχω, όμως, δεν ξέρω αν θα συμβεί τώρα ή αργότερα».