Φόρμα αναζήτησης

Σύντομα τα σπουδαία στην Ομόνοια

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 20/6)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας. Οι πράσινοι, από τη στιγμή που έκλεισαν το κεφάλαιο προπονητής, έχουν δώσει βαρύτητα στο θέμα του προγραμματισμού, με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει αυτό το κομμάτι να δουλεύουν πυρετωδώς.

Στην ομάδα προγραμματισμού επικρατεί ικανοποίηση για την πρόοδο που σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στο θέμα του σχεδιασμού της Ομόνοιας και στην προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ.

Μπορεί για την ώρα να μην έχουν προκύψει ανακοινώσεις -πέραν του Περέιρα που ανακοινώθηκε από τη Δόξα- ωστόσο, όπως διαφαίνεται, υπάρχουν αρκετές προχωρημένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες να υπάρξουν σημαντικές και ραγδαίες εξελίξεις, ή ακόμα και ανακοινώσεις.

Ανακοινώθηκε από τη Δόξα η μεταγραφή Περέιρα στην Ομόνοια

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ είναι ενήμερος και μαζί με την ομάδα προγραμματισμού έχουν συνεχή επαφή για τα θέματα της ενίσχυσης.

Στόχος των πρασίνων είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να είναι συμπληρωμένο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Ομόνοιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη συνάντηση, όταν και θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, είναι προγραμματισμένη για την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, ενώ η αναχώρηση για την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στις 16 Ιουλίου.

Κατηγορηματική διάψευση από την Ομόνοια για τον Χαμαλάινεν

Ξεκινά η διάθεση

Σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ομόνοιας και από τα εκδοτήρια, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες που γινόταν μόνο μέσω διαδικτύου. Η προσπάθεια της διοίκησης για να φέρει τον κόσμο και πάλι κοντά στην ομάδα, προσφέροντάς του ελκυστικά πακέτα σε πολύ καλές τιμές, φαίνεται πως έχει πιάσει τόπο, αφού τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά και φαίνεται πως θα υπάρξει ικανοποιητική ανταπόκριση. Να προσθέσουμε πως γίνονται, μάλιστα, και ευκολίες πληρωμής.