Φόρμα αναζήτησης

Συνέχεια στην κόντρα: Νέες αιχμές από Παπασταύρου για Primetel

Συνεχίζεται η πίεση από πλευράς Ομόνοιας προς την Primetel αναφορικά με το συμβόλαιο που διατηρούν οι δύο πλευρές και το οποίο οι πράσινοι θεωρούν άδικο για την ομάδα τους.

Με δεύτερη ανάρτησή του στα ΜΚΔ επί του θέματος σε διάστημα λίγων ημερών, ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετείται εκ νέου, αναφέροντας πως η εκμετάλλευση (από πλευράς της πλατφόρμας) της Ομόνοιας και του κόσμου της πρέπει να σταματήσει.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας του τριφυλλιού, η Primetel ζητά από τους φιλάθλους της περισσότερα χρήματα (λόγω της συνεργασίας με Cablenet) την ώρα που αρνείται να προσφέρει στην Ομόνοια δίκαιο συμβόλαιο.

Η ανάρτηση Παπασταύρου:

«Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ PrimeTel και Cablenet είναι η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ επειδή στο τηλεοπτικό πακέτο προστέθηκαν και άλλες ομάδες. Δηλαδή η PrimeTel αρνείται να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ δικαίο/fair συμβόλαιο, αλλά ζητά από τους φιλάθλους της περισσότερα χρήματα για να πληρωθούν τα υψηλότερα συμβόλαια ανταγωνιστών μας. Η εκμετάλλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του κόσμου της πρέπει να σταματήσει».

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη Πέμπτη, είχε γράψει το εξής:

«Για χρόνια η PrimeTel επανειλημμένα εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική κατάσταση του Σωματείου μας ώστε να αυξήσει τα κέρδη της. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε υπογράφοντας ένα νέο, δίκαιο, συμβόλαιο, πάντα σεβόμενοι την απόφαση του Δικαστηρίου. Για να το επιτύχουμε, χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου μας!»