Φόρμα αναζήτησης

Συγκροτείται επιτροπή -με Τσόκκο- στην Ένωση, απόψε η νέα συνέλευση

Σήμερα αναμένεται να δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η Ένωση. Έχει οριστεί για τις 20:00 εκλογική γενική συνέλευση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, οι διοικούντες των βυσσινί θα επιχειρήσουν να συγκροτήσουν επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει και ο Γιώργος Τσόκκος, η οποία θα «τρέξει» τα θέματα του προγραμματισμού, τα οποία έχουν καθυστερήσει.

Η ομάδα δεν έχει στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές κι αυτό προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στον κόσμο.

Στην Ένωση, όχι μόνο δεν έχει καταστρωθεί μεταγραφικό πλάνο, αλλά ψάχνουν ακόμη για πρόεδρο και νέα διοίκηση. Τουλάχιστον όμως αν γίνει εφικτή η δημιουργία της διοικούσας επιτροπής θα μπορούν διάφορα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού να κλείσουν.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κοσμάς είναι έτοιμος για να βάλει μπρος τον προγραμματισμό ανά πάσα στιγμή. Ο Παραλιμνίτης τεχνικός, ο οποίος θα είναι στον πάγκο και τη νέα χρονιά, προσπαθεί να προχωρήσει κάποια θέματα, ωστόσο είναι αδύνατο να ληφθούν οριστικές αποφάσεις λόγω της εκκρεμότητας στο διοικητικό.

Οι Ριέρα και Ουντόζι

Ο Ενόχ, όπως είναι γνωστό, πήγε στον Ολυμπιακό που του έδωσε πιο υψηλό συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται τον δρόμο προς την έξοδο από το Παραλίμνι να πάρουν και οι Ριέρα και Ουντόζι. Βέβαια, για τους δύο τελευταίους δεν ακούστηκε ότι βρήκαν νέα ομάδα και ενδέχεται να υπάρχει ακόμη κάποιο παράθυρο για να παραμείνουν. Ο Γιώργος Κοσμάς πάντως τους θέλει στην ομάδα.

Συνεχίζουν πέντε

Για την ώρα η Ένωση έχει στο ρόστερ της πέντε ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και συνεχίζουν στη ομάδα και τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τους Κλέιμαν, Κυριάκου, Βαλιάνο, Κοσμά, Μαϊσουράντζε. Οι Ζαράτε και Φυτανίδης έχουν συμβόλαιο και αυτοί για τη νέα χρονιά, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια για να αποδεσμευτούν.